torsdag 5 juni 2008

Information mellan spelpass 1 och 2





Information etableras mellan spelpassen, och Centurions efterforskningar ger utdelning.

Information

AN är det enda födda novabarnet. Andra har försökt men det verkar inte gå. Det blir alltid missfall i slutändan. Detta mysterium har man ännu inte lyckats lösa. Hur kunde AN födas levande? Hur kommer det sig att hennes kropp åldras och utvecklas rekordfort? Har hon några krafter?

Hong var den nova som ledde partiets koncentrationsläger. Han är en hyperintelligent hypnotisör. Innan han hyrdes in av partiet ledde han en grupp rejält taintade novor som kallade sig BUGS och som slaktade människor till höger och vänster. Av BUGS övriga två medlemmar har en dödats av Centurion. Den andra kallas Skinn och är en supersnabb nova som brukade roa sig med att skjuta oskyldiga i lägret.

Officiellt finns inga bevis på att det var Hong och Skinn som var lägervakter, men Centurion och IO vet… Henrik och Joss är dock eftersökta krigsförbrytare… som absolut riskerar grova domar. Det är dock ett problem vem som ska döma, fånga in och framför allt förvara nova-förbrytare…

Det var Flint som lyckades häva det som hypnotiserade Linda. Ni vet inte varför eller riktigt när Flint stack, och inte var han är.

Novakrafter försvagas då man lämnar norden. Varför vet ingen, men detta är anledningen till att man stannar i regionen.

Hong var en rik kille som levde glassliv tills han blev nova. Hans far var en total multimiljonär som dog mystiskt is samband med att novakrafterna uppstod.

Centurions efterforskningar

Bella i Holland har kommit med intressanta fynd…

Det fanns till för två år sedan inget annat företag som hette Yin-tech, förutom ett litet teknisk företag i Kina som arbetade med att ta fram nya material för skor. Företaget var en del av ett större nät av företag som alla kan spåras tillbaka till en svensk företagsgrupp som kallas Hiller inc, vars ägare mördades strax innan Partiet tog över Sverige.

De kyrkor som byggts upp av Ystadkyrkan har betalats, via mellanhänder av Yin-Tech.

Yin-techs datorprogram tycks vara novaskapade och näst intill omöjliga att hacka eller ta sig in i. Under de senaste åren har företaget gjort ett antal våghalsiga och otroligt framgångsrika affärer och äger nu stora delar av företagen i norra Europa.

Det ryktas om att en amerikansk förgrening av Yin-tech nyligen har betalat forskningsprojekt för amerikanska armén som lett till skapandet av ett nytt hyperhemligt flygplansprojekt…

Det ryktas även att Yin-tech har tillgångar nära den ryska presidenten…

Haralds (kommittémedlem och sosse) sommarvilla i Nice betalades av pengar som också kan spåras till Yin-tech.

Inga kommentarer: