fredag 19 september 2008

Brev till Centurion


(Översatt från engelska- krypterat)

Käre Marcus!

Jag skriver till dig angående de efterforskningar som skett i samarbete med Storbritanniens underrättelsetjänst. Från en källa som önskar förbli anonym har vi fått tag på medföljande fotografi. Kanske kan detta användas för att tydliggöra den roll Josef Hiller (Hong) har haft inom Partiet, och det krig som förts på svensk mark. I bakgrunden syns tydligt de lägerbyggnader som har beskrivits av flera av dem som överlevde Partiets och Henriks Örns koncentrationsläger i Småland. Arbetet fortgår med att fastställa exakt var dessa läger var belägna.

I bakgrunden av bilden ses den ”zucchiniformade” byggnad som många av exfångarna beskrivit, och vars syfte vi fortfarande inte känner. Här syns även den trevåningsbyggnad utan fönster eller dörrar där många av de ”miljöpsykologiska” experimenten ägde rum. På bilden syns även två oidentifierade personer, en uppenbart nova och den andra ännu US.

Vi har även fått rapporter från den grupp av agenter som, efter indikationer från Milleniegruppen undersökt staden Lysekil. Mycket tyder på att bilden faktiskt stämmer av att ett hittills okänt nätverk med novor tagit över staden, och nu håller hela trakten som sitt område. Gruppen leds av en före detta (?) medlem i Milleniegruppen, ”Macike” (födelsenamn ännu okänt). Gruppen kallar sig Autokraterna och tycks vara en grupp som utför novauppdrag mot betalning. Mycket tyder på att gruppen är nära knuten till Röda Sonjas Värmland.

I övrig kommer efterforskningarna kring den inofficiella amerikanska agendan fortsätta.

Vänlig hälsning!

Nathan Lang
Amerikansk diplomat

(I brevet finns även ett svart-vitt fotografi. Det föreställer en lerig gård med hus i bakgrunden, ett av dem som ett zucchiniformat torn täckt av små taggar, och ett annat högt och utan fönster eller dörrar. En flagga vajar på en flaggstång, men vinden gör det omöjligt att se vad den föreställer. Långt bak i bilden står människor hopfösta som boskap, smala, rädda och smutsiga. En soldat går mitt ibland dem med en enorm träbatong vid sidan. Närmast fotografen står tre personer uppställda. I mitten syns Hong, med glänsande stålhud och ett självsäkert leende. Till höger om honom står en enorm nova som liknar en svart fågelhumanoid med delvis sönderfallna kroppsdelar, synliga skellettbitar och stora klor och taggar. Novan omges av ett delvis kompakt mörker som tycks sippra ut från honom/ henne. Till vänster om Hong står en man i mintgrön kostym, och röd scarfs. Hans hår är alldeles vitt och mycket välfriserat. Ansiktet påminner om ett perfekt ”hollywoodbygge”. Centurion känner igen mannen som Lars Orring, också kallad Doktor Noll, på grund av sin tidigare karriär som gynekolog- en nova med förmågan att anta andras utseende och att duplicera sitt jag…)

US= Un Specified Nova/ human

Inga kommentarer: